....

Voetreflex cadeaubon

Geef een beetje ontspanning cadeau!

Op zoek naar het perfecte geschenk voor een speciaal iemand? Wat dacht je van een ontspannende en unieke ervaring die ook nog de gezondheid ondersteunt?

De ervaring is het echte cadeau, maar om er al een feestje van te maken bij het geven pak ik het cadeautje met zorg in met onder andere een unieke De Keuken Kliniek kruidentheemelange om alvast in een ontspannen sfeer te komen.

Dit is een cadeau voor elke gelegenheid: Of het nu voor een verjaardag, jubileum, Moederdag, de decembermaand of gewoon als teken van waardering is, want extra ontspanning is welkom bij iedereen!

Lees meer over voetreflex 

DeKeukenKliniek_cadeaubon_voetreflex, cadeaukaart, giftvoucher
DeKeukenKliniek_cadeaubon_voetreflexmassage, cadeaukaart, giftvoucher

Bestel je cadeaubon

Heb je een bepaald budget in je hoofd? Dan kun je dit invoeren. Houd er rekening mee dat een behandeling 45 euro kost. 

Goed om te weten:

  • De cadeaubon is tot 1 jaar na uitgifte geldig.
  • Er geld een minimum bestelwaarde van 25 euro.
  • Deze massage is niet geschikt bij: Zwangerschap, een pacemaker of stoma, kanker of trombose. Twijfel je of deze massage geschikt is? Neem gerust contact op.Totaal


Hoe anderen de voetreflex ervaren

Ik keer zeker nog eens terug

Anne gaat gepassioneerd te werk. Ze heeft zich duidelijk goed verdiept in de materie en vindt het leuk deze informatie met mij te delen. Tijdens haar behandeling houdt ze goed rekening met mijn wensen. Ik keer zeker nog eens terug.

D.T.

Voeten voelen ontspannen en relaxed aan

Een aangename ontspannende voetverzorging. Het voelde als een ervaren therapeute die massage op de juiste manier over kan brengen. Voeten voelen ontspannen en relaxed aan.

J.K.

Heerlijk ontspannend voor m’n voeten en mezelf

Heerlijk ontspannend voor m’n voeten en mezelf. Therapeute erg rustgevende en lieve persoonlijkheid. Voeten en benen voelde na afloop ook een stuk minder stijf en pijnlijk. Benauwdheid helemaal verdwenen.

T.D.

Heel fijn!

Ik heb het als heel prettig ervaren en voelde mij tijdens maar ook zeker daarna heel ontspannen. Ik heb vaak last van koude voeten en tijdens de behandeling kon de energie weer vrij stromen. Even wat meer uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam. Heel fijn!

M.W.

Kom kennismaken