Werkwijze

Mijn werkwijze is holistisch. Dit betekent dat ik kijk naar het geheel. Alle aspecten die betrekking hebben op de gezondheid neem ik mee, omdat alles met elkaar in verbinding staat. Ik richt mij op een persoonlijke aanpak met het voedings- en leefstijladvies als basis. Meestal gaat dit in combinatie met een suppletieadvies.

Dekeukenkliniek_2

1. Kennismakingsgesprek

Duur: +- 10 minuten (gratis)

 

Heb je interesse in een traject bij mij? Dan kunnen we elkaar eerst telefonisch ontmoeten. Het doel van dit gesprek is ter evaluatie of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

2. Eerste consult

Voor het eerste consult dient de cliënt een aantal vragenlijsten in te vullen. Hierdoor krijg ik een beeld van de huidige gezondheidsstatus. Tijdens dit gesprek zal ik verder ingaan op de vragenlijsten om verbanden te kunnen leggen. Soms zijn er aanvullende labonderzoeken nodig, want meten = weten. Na dit consult kun je direct aan de slag met het advies dat je meekrijgt.

Schermafbeelding 2021-04-23 om 17.03.59
Dekeukenkliniek_12

3. Vervolgconsult

Tijdens het vervolgconsult bespreken we de testuitslagen en krijg je een gericht plan mee. Dit advies bevat voedings- en suppletie adviezen en eventueel adviezen voor verder onderzoek. Ook krijg je tools mee waardoor het advies makkelijker te implementeren is.

 

Na het vervolgconsult bespreken we hoe ik je verder kan begeleiden. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van telefonische consults om in te checken hoe het met je gaat. Hierdoor is er ruimte voor bijsturing en/of aanvullend advies. Uiteraard is het ook mogelijk om weer langs te komen in de praktijk.