Werkwijze

Ik werk vanuit een holistisch perspectief. Dit betekent dat ik iedereen benader vanuit zijn totale mens-zijn. Dit is een natuurgeneeskundige kijk waarin lichaam, psyche en omgeving in verbinding staan.

Je doet het zelf, maar niet alleen.

Mijn aanpak is door middel van bewustwording en het aanmoedigen van het nemen van jouw eigen verantwoordelijkheid. Mijn instelling is praktisch en doelgericht. Jouw hulpvraag staat centraal en vanuit hier gaan we aan de slag. De aanpak maak ik inzichtelijk, zodat je weet wat je doet en waarvoor. Jij blijft de baas over jouw lichaam! Voor elk consult dient er een voedingsdagboek worden ingestuurd.

Dekeukenkliniek_2

1. Kennismakingsgesprek

Duur: +- 10 minuten (gratis)

 

Heb je interesse in een traject bij mij? Dan kunnen we elkaar eerst telefonisch ontmoeten. Het doel van dit gesprek is ter evaluatie of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

2. Eerste consult

Voor het eerste consult dient de cliënt een aantal vragenlijsten in te vullen. Hierdoor krijg ik een beeld van de huidige gezondheidsstatus. Tijdens dit gesprek zal ik verder ingaan op de vragenlijsten om verbanden te kunnen leggen. Soms zijn er aanvullende labonderzoeken nodig, want meten = weten. Na dit consult kun je direct aan de slag met het advies dat je meekrijgt.

Schermafbeelding 2021-04-23 om 17.03.59 Dekeukenkliniek_12

3. Vervolgconsult

Ieder lichaam werkt van nature al zelf naar herstel. Het doel is om dit te ondersteunen. In het vervolgconsult bespreken we de labresultaten. Op basis van je hulpvraag en labresultaten krijg je een gericht plan. We bespreken hoe ik je hier het beste mee kan helpen. 

Tijdens de vervolgconsulten evalueren we de aanpassingen die je tot zo ver hebt gemaakt. Welke veranderingen merk je op? Deze informatie is belangrijk om te bepalen of we op de juiste weg zitten, of dat er een andere koers moet worden bepaald.

Voor urgente zaken ben ik ook bereikbaar voor mijn cliënten per mail of whatsapp.

Kom kennismaken