....

Alles over de consulten en tarieven

Wat zijn de tarieven?

Investeren in jouw lichaam, iets wat je niet kunt vervangen, is de beste investering die je kunt doen.

Tarieven voor de consulten

Prijzen zijn BTW-vrij en excl. kosten voor aanvullend onderzoek. Tarieven gelden voor zowel directe als indirecte tijd.

Onder indirecte tijd wordt verstaan: dossierstudie, interpretatie labuitslagen, opstellen behandelplan. De duur van de indirecte tijd is afhankelijk van de gecompliceerdheid en hoeveelheid te bestuderen gegevens.

Kennismakingsgesprek

Een telefonische afspraak van maximaal 15 minuten. Boek nu je kennismakingsgesprek

15 min. / Gratis

Consulten

De consulttijd is tussen de 30 en 60 minuten. Vervolgconsulten duren over het algemeen korter dan het eerste consult. Consulten worden afgerekend per kwartier.

voor 1 aug 60 min. / 75,- 
na 1 aug 60 min. / 80,- 

Voetreflex

De behandeling duurt 60 minuten. De berekende tijd is BTW-vrij en inclusief 10min. voor- en nabespreking.

voor 1 aug 60 min. / 45,- 
na 1 aug 60 min. / 65,- 

Wat je verder moet weten

Supplementen

Ik geef suppletieadvies, maar ik verkoop geen supplementen. Dit heeft als voordeel dat ik me volledig kan richten op het vinden van de beste supplementen die passen bij jouw herstel. Omdat ik geen eigen voorraad heb, heb ik een breder scala aan mogelijkheden om te zoeken naar de meest geschikte en effectieve supplementen voor jou. Bovendien zijn groothandels vaak in staat om supplementen goedkoper in te kopen, wat voor jou voordelig kan zijn als je deze elders bestelt. In de adviezen die je van mij ontvangt staan hiervoor de bestellinks met eventueel een voorschrift.

Betaling

Na elk consult ontvang je de factuur per e-mail. Je kunt het bedrag overmaken of via de iDEAL link betalen. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen.

Vergoedingen

Het is mogelijk dat de consulten vergoed worden door je zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van de zorgverzekeraar en het zorgpakket dat je hebt afgesloten. Facturen dien je in eerste instantie zelf te betalen en kun je vervolgens indienen bij je zorgverzekeraar. Het is belangrijk om mijn AGB-code te vermelden, aangezien deze code aangeeft dat ik geregistreerd ben in het zorgkwaliteitsregister. Je kunt deze code terugvinden op de factuur die je van mij ontvangt.

Kom kennismaken