Tarieven

Therapieën

Orthomoleculair

Het tarief voor orthomoleculaire therapie is 75 euro per uur. Een eerste consult duurt gemiddeld 1,5 uur en een vervolgconsult 1 uur.

Overige kosten om rekening mee te houden:

Voor vragen tussendoor ben ik ook telefonisch bereikbaar. Voor gesprekken minder dan 5 minuten breng ik geen kosten in rekening.

Voetreflex

Omdat ik veel ervaring op wil doen hanteer ik voordelige tarieven.

De berekende tijd is inclusief 10min.  voor- en nabespreking.

Laboratorium onderzoek

Veel waarden zijn ook regulier te meten. In samenspraak met de huisarts zou dit eventueel mogelijk kunnen zijn. Ik werk samen met verschillende particuliere laboratoria voor parameters die regulier niet gemeten worden. Dankzij deze samenwerkingen kun je voor een gereduceerd tarief gebruik maken van deze testen. Hieronder volgt een overzicht van labonderzoeken waar ik veel mee werk.

Uiteraard kan ik je alleen een onderzoek adviseren, zodat ik je het beste kan helpen. De eindbeslissing neem jij altijd zelf.

Dekeukenkliniek_3

Supplementen

Ik verkoop geen supplementen, maar ik in de adviezen krijg je bestellinks. Groothandels kunnen door hun ruimere inkoop lagere prijzen hanteren, waardoor het voordeliger is voor jou om het daar te bestellen. Ik heb dus geen voorraad, waardoor ik breder kan zoeken naar een supplement dat bij jou past.

Vergoedingen

Vergoedingen van consulten zijn mogelijk. Dit is echter wel afhankelijk van de zorgverzekeraar en het zorgpakket. De facturen worden altijd eerst door de cliënt zelf betaald.
Voor het indienen van de factuur bij de zorgverzekeraar is het belangrijk om mijn AGB-code te vermelden. Deze code laat zien dat ik in het zorgkwaliteitsregister sta. Deze code staat op de factuur vermeld.

Kom kennismaken