....

Succesverhalen

Wat zeggen anderen?

Als je op een gezonde manier iets in je lichaam wil helen, in plaats van onderdrukken, klop dan bij Anne aan!

"Ik ben onwijs blij dat ik kan zeggen dat ik na een half jaar eindelijk klachtenvrij ben!"

Hoe anderen de consulten ervaren

Na een half jaar eindelijk klachtvrij!!

Ik liep al een paar maanden met klachten rond. Via de huisarts al doorverwezen naar een specialist in het ziekenhuis, maar na meerdere bezoeken daar nog steeds geen oplossing voor mijn klachten. Ondertussen bij Anne terecht gekomen. Ik voelde mij voor het eerst serieus genomen en er werd uitgebreid de tijd genomen om vanuit verschillende kanten te kijken waar mijn klachten vandaan zouden kunnen komen. Ik kon merken dat zij heel erg geïnteresseerd is en veel verstand van zaken heeft. Na de intake en wat onderzoeken is Anne met een behandelplan gekomen. Ik ben onwijs blij om te kunnen zeggen dat ik na een half jaar eindelijk klachtvrij ben!!

Lara Kind

Heel blij met het resultaat!

Hele fijne, betrokken therapeute. Veel kennis van zaken. Ze wil oprecht helpen en in overleg met cliënt komt ze met een gedetailleerd behandelplan. Heel blij met het resultaat!

A.

Praktische tips gekregen

Hele fijne en informatieve ervaring! Super veel geleerd en praktische tips gekregen.

Bob Donkers

Klop bij Anne aan in haar keukenkliniek!

Anne is op een gepassioneerde manier toegewijd aan haar kunde: orthomoleculaire therapie. Als mijn huisarts mij weer niet écht kon helpen vanwege te weinig grondig onderzoek en uitvraag klopte ik weer bij Anne aan. Zij hielp mii met gerichte vragen en een groter onderzoek en aangepast voedingspatroon, omdat ze de verbondenheid ziet van meerdere aspecten in “gezondheid”. Ze is tevens het meest gedisciplineerde persoon dat ik ken als het gaat om het aanhouden van een gezonde levensstijl; she walks her talk! Als je op een gezonde manier iets in je lichaam wilt helen, in plaats van onderdrukken, klop dan bij Anne aan in haar keukenkliniek!

Eleonora Kokorina

Ik kan het echt aanraden!

Na extreem veel darm problemen en daarbij mij erg beroerd te voelen ben ik bij Anne terecht gekomen. Ik had echt al heel erg veel gedaan, aan behandelingen, zonder resultaat. Ik wist echt niet meer wat ik moest doen of laten. Heel frustrerend.
Na de uitgebreide darm en bloed onderzoeken die ik via Anne heb kunnen laten doen weet ik eindelijk na jaren waar de verschillende problemen liggen.
We zijn er nog niet helemaal, dat kan ook niet in een betrekkelijk korte tijd dat we nu bezig zijn maar ik merk zeker wel al verschil in mijn lijf.
Anne is een zeer lief en fijn persoon om bij in behandeling te zijn. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert echt heel goed naar je. Ik voelde me direct op mijn gemak. Ook vind ik het echt heel mooi om te zien hoeveel tijd en moeite ze in de (bij)scholing steekt en in de persoonlijke behandeling.
Ik kan het echt aanraden.

Sanne Chevalier de Ecyuer

Die laatste kilo’s gaat me zeker lukken!

Sinds ik medicijnen voor hartfalen en te hoge bloeddruk gebruik, heb ik last van darmkrampen, diarree en een opgeblazen gevoel. Erg pijnlijk en vooral vervelend. Ook was ik te zwaar. Toen ik daarover met iemand praatte gaf die persoon aan om eens naar Anne van de Keukenkliniek te gaan. Dat heb ik gedaan en Anne vertelde me dat ik door anders en andere dingen te eten, verbetering kon krijgen.

Ze heeft n.a.v. gesprekken over mijn stijl van leven en darm- en bloedonderzoek een traject voor me uitgeschreven. Het was best een omschakeling voor me, omdat ik tot dan ( ik ben 72 jaar) alles kon eten en drinken zonder problemen te ervaren. De kramp en pijn in de darmen was na een tijdje verdwenen, maar met mijn gewicht heb ik nog steeds problemen. Ik krijg genoeg ideeën en tips van haar, maar ik moet het zelf doen en vind het moeilijk me eraan te houden. Ook moet ik meer bewegen.
Die laatste kilo’s gaat me zeker lukken, mede door de professionele hulp en de gedrevenheid van Anne.

Nely

Hoe anderen de voetreflex ervaren

Ik keer zeker nog eens terug

Anne gaat gepassioneerd te werk. Ze heeft zich duidelijk goed verdiept in de materie en vindt het leuk deze informatie met mij te delen. Tijdens haar behandeling houdt ze goed rekening met mijn wensen. Ik keer zeker nog eens terug.

D.T.

Voeten voelen ontspannen en relaxed aan

Een aangename ontspannende voetverzorging. Het voelde als een ervaren therapeute die massage op de juiste manier over kan brengen. Voeten voelen ontspannen en relaxed aan.

J.K.

Heerlijk ontspannend voor m’n voeten en mezelf

Heerlijk ontspannend voor m’n voeten en mezelf. Therapeute erg rustgevende en lieve persoonlijkheid. Voeten en benen voelde na afloop ook een stuk minder stijf en pijnlijk. Benauwdheid helemaal verdwenen.

T.D.

Heel fijn!

Ik heb het als heel prettig ervaren en voelde mij tijdens maar ook zeker daarna heel ontspannen. Ik heb vaak last van koude voeten en tijdens de behandeling kon de energie weer vrij stromen. Even wat meer uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam. Heel fijn!

M.W.

Kom kennismaken